Mikä Café Barock?

Mikä Café Barock?

CAFÉ BAROCK on erilainen tapa kuunnella klassista musiikkia. Se vie konserttitradition takaisin juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu myös syöminen, juominen ja jutustelu. Café Barock tarjoaa parhaita kotimaisia ja kiinnostavia ulkomaisia vanhan musiikin esityksiä epämuodollisessa konserttimiljöössä. Konsertit ovat juonnettuja ja yleisöystävällisiä. Café Barock on saavuttanut vakaan suosion ja joka kerta paikalle saapuu kanta-asiakkaiden lisäksi myös uutta yleisöä, joka pääsee helposti lähestyttävällä tavalla tutustumaan klassisen musiikin maailmaan. Se elävöittää kulttuuritarjontaa korkeatasoisella mutta helposti lähestyttävällä vanhalla musiikilla toimien linkkinä barokkimusiikin ammattilaisten ja erilaisten yhteisöjen välillä.

Café Barockin taiteellisena johtajana ja tuottajana on toiminut 1.6.2012 alkaen cembalisti Matias Häkkinen ja vuoden 2012 lopussa toiminta vakinaistettiin perustamalla Kulttuuriyhdistys Café Barock ry.

Kulttuuriyhdistys Café Barock ry:n tavoitteisiin kuuluu "edistää vanhan musiikin asemaa, arvostusta ja tunnettuutta Suomessa, rohkaista uusia yleisöjä löytämään klassisen musiikin konserttien piiriin, kehittää vanhan musiikin harrastusta ja perinteitä Suomessa sekä luoda ja kehittää esiintymismahdollisuuksia erityisesti nuorille vanhan musiikin opiskelijoille ja ammattilaisille".

Liity Kulttuuriyhdistys Café Barock ry:n kannatusjäseneksi maksamalla vuoden 2019 kannatusjäsenmaksu 16,85 € verkkopankkitunnuksilla Holvin kautta:

Kannatusjäsenille julkaistaan uutiskirjettä ja heillä on etuosto-oikeus ennakkomyyntiin tuleviin tapahtumalippuihin - ellei jopa vapaa pääsy. Kannatusjäsenyys on äärimmäisen arvokas tapa olla mukana Café Barock -toiminnassa, kiitos kaikille tukijoillemme.