Tapahtumat

Back to All Events

Concerto delle Donne

  • Kulttuuriravintola Kivi Keskustori Tampere Finland (map)

Tuuli Lindeberg, sopraano

Aira Maria Lehtipuu, viulu

Anna-Maaria Oramo, koskettimet

Cavalieri - Caccini - Palestrina - Rognoni - Luzzaschi - Monteverdi - Strozzi - Merula

Firenzen Cameratan tilaisuuksissa 1500-luvun lopulla kohtasivat monet oman aikansa kulttuurivaikuttajat, runoilijat, muusikot, humanistit, mesenaatit ja intellektuellit. Samaan aikaan Ferrarassa toimi kolmen tunnetun naisvirtuoosin laulu- ja soitinyhtye nimeltään Concerto delle donne, jolle muiden muassa Luzzasco Luzzaschi sävelsi bravuurinumeroita. Yleisö kutsutaan konserttiin inspiroitumaan Firenzen hengessä!

Earlier Event: April 17
Vanhan musiikin uudet toivot
Later Event: May 15
Vanhan musiikin uudet toivot