Tapahtumat

Back to All Events

Firenzen Camerata tässä ja nyt

  • Caritas-sali 2 Kapellimestarinkatu Oulu, 90140 Finland (map)

Barokkia palvelukoteihin -hankkeen avajaiskonsertti soi Caritas-salissa toisena pääsiäispäivänä. Hanke on saanut innoituksensa 1500-luvun lopulla toimineesta Firenzen Cameratasta, jonka tilaisuuksissa kohtasivat monet oman aikansa kulttuurivaikuttajat, runoilijat, muusikot, humanistit, mesenaatit ja intellektuellit. Samanaikaisesti Ferrarassa toimi kolmen tunnetun naisvirtuoosin yhtye Concerto delle donne, jolle sävellettiin lukuisia bravuurinumeroita. Nyt trio Lehtipuu – Lindeberg – Oramo musisoi Firenzen ja Concerto delle donnen hengessä.
Tervetuloa inspiroitumaan!

Cavalieri – Rore – Luzzaschi – Caccini – Bassano – Castello – Strozzi – Monteverdi

Esiintyjät:


Anna Maria Lehtipuu, Tuuli Lindeberg ja Anna Maaria Oramo

sekä Laura Kangas, Anna-Maija Rousselle, Riina Salminen ja Terttu Kukkonen.

Liput 10 €, Oulu10, Torikatu 10

Earlier Event: April 17
Vanhan musiikin uudet toivot
Later Event: April 23
Concerto delle donne