Tapahtumat

Back to All Events

Sattuma-klubi: Pyh Bach - Sopimattomia sovituksia

  • Ostrobotnian Tina-klubi (3.krs) Museokatu 10 00100, Helsinki Finland (map)

SATTUMA-KLUBI 17.9. 2019 klo 19

Pyh Bach - sopimattomia sovituksia

Ensemble Nylandia:
Anna Pulakka, illan emäntä
Matias Häkkinen, koskettimet ja kilkuttimet
Anna-Sofia Anttonen, saksofoni ja soittopelit
Ilkka Heinonen, jouhikko ja bassottimet


Bachia täysin ansaitusti tituleerataan maailman parhaaksi säveltäjäksi. Käsittämättömän laajasta tuotannosta löytyy lukuisia mestariteoksia lähes kaikille mahdollisille kokoonpanoille, kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Bachin (ja erinomaisuutensa) tuntee lähes jokainen tavallinen tallaajakin ja hänen musiikkiaan kohdellaan silkkihansikkain, jottei Leipzigin Tuomaskirkon alla alkaisi kunnon kyljenkääntelyt.

Eiköhän ole jo aikakin ruveta vähän leikkimään?

#rohkeatekijä
#koneensäätiö

Monigenreinen Sattuma-klubi aloittaa toimintansa Bottalla elokuussa 2019. Sattuma tapahtuu Bottan yläkerrassa, Tina-klubin tiloissa tiistai-iltaisin alkaen elokuusta. Klubin järjestäjinä toimivat: vanhan musiikin yhdistys Café Barock, jazz-kollektiivi Vallilan Jazz, klassinen kamarimusiikkiyhdistys Kamari Ry sekä elektroakustinen Tölöläb-yhtye. Café Barock isännöi tilaisuutta ensimmäisen kerran ti 17.9. (Pyh Bach) ja heti seuraavan kerran ti 24.9. (Lindeberg&Heinonen).

Sattuma-klubi järjestetään Koneen säätiön tuella

Earlier Event: August 31
Barokkiviulismia Linnunlaulussa
Later Event: September 17
Renessanssin ikivihreitä