Tapahtumat

Back to All Events

Sattuma-klubi: Kauneimmat barokkijoululaulut

  • Ostrobotnian Tina-klubi (3.krs) Museokatu 10 00100, Helsinki Finland (map)

SATTUMA-KLUBI 10.12. klo 19

Juho Eerola, laulu

Ensemble Nylandia:
Jarmo Julkunen, ukulele ja luutut
Sini Vahervuo, huilut
Matias Häkkinen, koskettimet

Monigenreinen Sattuma-klubi aloittaa toimintansa Bottalla elokuussa 2019. Sattuma tapahtuu Bottan yläkerrassa, Tina-klubin tiloissa tiistai-iltaisin alkaen elokuusta. Klubin järjestäjinä toimivat: vanhan musiikin yhdistys Café Barock, jazz-kollektiivi Vallilan Jazz, klassinen kamarimusiikkiyhdistys Kamari Ry sekä elektroakustinen Tölöläb-yhtye. Café Barock isännöi Sattuma-klubilla syksyllä 17.9., 24.9., 5.11. ja 10.12.

Sattuma-klubi järjestetään Koneen säätiön tuella

#koneensäätiö

#rohkeatekijä