Tapahtumat

Back to All Events

Sattuma-klubi: Duo Ahola & Saastamoinen

  • Ostrobotnian Tina-klubi (3.krs) Museokatu 10 00100, Helsinki Finland (map)


Saastamoinen Ahola (Maija Mäkikangas).jpg


SATTUMA-KLUBI 5.11. klo 19

Duo Ahola & Saastamoinen

Tiistaina 5.11. Sattuma-klubille Cafe Barockin vieraiksi saapuvat Tatu Ahola (barokkisello) ja Okko Saastamoinen (vibrafoni). He ovat kasvaneet keskellä Haapaveden aktiivisia musiikkipiirejä, mutta lukuisista yhteisistä bändeistä huolimatta Tatu ja Okko eivät juurikaan ole esintyneet duona. Tähän saadaan onneksi kuitenkin muutos, kun parivaljakko heittäytyy tänä tiistai-iltana sekä barokin ajan merkittävimpiin säveltäjiin lukeutuvan Johann Sebastian Bachin musiikin että suomalaisen vanhan musiikin eli kansanmusiikin pariin. Kääntyvätkö vanhat kansanlaulut jazziksi? Onko Bachin musiikilla kenties jotain yhteistä pohjoismaisen polskan kanssa? Tule itse ottamaan selvää siitä, mitä kasvaa, kun jazz- ja barokkimuusikko istuttavat omat perunansa yhdessä kynnettyyn kansanmusiikilla lannoitettuun peltoon!


Monigenreinen Sattuma-klubi aloittaa toimintansa Bottalla elokuussa 2019. Sattuma tapahtuu Bottan yläkerrassa, Tina-klubin tiloissa tiistai-iltaisin alkaen elokuusta. Klubin järjestäjinä toimivat: vanhan musiikin yhdistys Café Barock, jazz-kollektiivi Vallilan Jazz, klassinen kamarimusiikkiyhdistys Kamari Ry sekä elektroakustinen Tölöläb-yhtye. Café Barock isännöi Sattuma-klubilla syksyllä 17.9., 24.9., 5.11. ja 10.12.

Sattuma-klubi järjestetään Koneen säätiön tuella

#koneensäätiö

#rohkeatekijä